Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

16 de maig de 2011
0 comentaris

Municipals’11 (10: les pedres de la catedral)

La crònica

Acte de Solidaritat al Centre Cultural del Catllar. Una vegada començat, ha calgut desplegar més cadires de les preparades, de tanta gent com hi havia. Presentació a càrrec del reconegut filòleg Jordi Ginebra, veí de la població, que ha posat un bon exemple per explicar què tenen a veure els ajuntaments en la consecució d’un estat propi. És la mateixa diferència que hi ha entre posar pedres i construir una catedral: els ajuntaments són les pedres per construir la catedral de la independència. Breus parlaments d’Hèctor López Bofill i Jaume Renyer. Després, diferents membres de la candidatura han anat explicant, a vegades fins al detall, aspectes del programa municipal: ensenyament, joventut, mobilitat, urbanisme, cultura, turisme, festes… res no ha escapat a la minuciosa anàlisi dels amics catllarencs. La cap de llista, Montserrat Solé, una dona de caràcter i amb experiència municipal, ha clos l’acte demanant, com no, el vot per Solidaritat Catalana per la Independència.

Després ens esperava una sorpresa, en forma de llesques amb escalivada, vi i refrescos. L’original pica-pica ha servit per estrènyer la relació entre els membres de la candidatura i els nombrosos veïns. No hi ha dubte de l’èxit de l’acte, com no hi ha dubte tampoc de l’èxit el dia 22 de maig, que farà que també el Catllar col·loqui una voluminosa pedra de la nostra somniada catedral. Esperarem expectants.

L’agenda

Dimarts, 17 de maig, 11 h. Cafè al Campus Universitari, organitzat per la Federació d’Entitats d’Acció Social, amb assistència de representants de les diferents candidatures.

Dimarts, 17 de maig, 19,30 h. Acte central de Solidaritat Catalana a Tarragona, amb la intervenció de Noèlia Flores, Núria Cadenes, Xavier Almagro i Alfons López Tena. A l’Antiga Audiència, plaça Pallol, 3.

Dimecres, 18 de maig, 19,30 h. Acte electoral de Solidaritat Catalana als Pallaresos, amb la intervenció de Jaume Renyer, Hèctor López Bofill i Cristóbal Cuesta, cap de llista. Al Casal Municipal, carrer Major, 17.

Dimecres, 18 de maig, 19,30 h. El cap de llista de SI per Tarragona, Xavier Almagro, intervé al “Moutímetre”. Al pub Highlands, Rambla Vella de Tarragona.

Dimecres, 18 de maig, 20,15 h. Trobada amb l’Associació de Veïns del Port, al local de l’associació, carrer Reial 9, de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!