Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

21 d'agost de 2010
0 comentaris

La unitat independentista (sis comentaris, i acabo)

L’apunt d’ahir ha tingut, a part de centenars de visitants, sis comentaris que contesto breument (és tard i he d’anar a sopar). Moltes gràcies a tots.

Enric. Efectivament, treballem amb horaris definits i amb agendes rígides, però la resposta de Carretero a la cita de Solidaritat no fou l’adequada. Què li costava dir “enlloc de trobar-nos a les 19, trobem-nos a les 21, que ja hauré acabat la consulta”, per dir alguna cosa. Si realment vol parlar, ho ha de posar fàcil, no et sembla?

Manel. Les “tres persones conegudes” (com tu dius) no van trencar res: es van limitar a fer una crida a partits i votants i a convocar-los a una votació de baix a dalt, democràticament, per formar unes llistes electorals no imposades per cap aparell. Permet-me dir-te, d’altra banda, que jo a Reagrupament vaig viure de prop tot el contrari a un “reagrupament”: la marxa-dimissió-expulsió d’alguns dels seus associats més valuosos. Encara és l’hora que se’ns expliquin les causes precises.

Carme. Veig que coincidim. Endavant, doncs.

Dídac. I si la unitat fos impossible perquè el moviment ja és a hores d’ara molt important? Com més gent, més difícil posar-se d’acord. En tot cas, la discussió en aquest moment és només d’unitat electoral.

Nanaco. La llei electoral és urgent, efectivament. És una de les coses que diferencien els partits “vells” dels “nous”. Cal una regeneració de la política, a banda de la independència. Salutacions, Àngels.

Raimon. És la primera vegada que llegeixo que Reagrupament és d’esquerres. Tampoc el veig formant part d’un tercer tripartit. Si s’acaba formant, n’hi haurà per llogar-hi cadires.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!