Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

26 d'octubre de 2010
0 comentaris

La part contractant

“Sin embargo, para la decisión en orden a la tutela cautelar, junto la necesidad de preservar el efecto útil del acceso a la jurisdicción, también deben valorarse en cada caso todos los intereses en conflicto, tal como el grado de intensidad de la exigencia de ejecución que el interés público presenta en relación los perjuicios que puedan ocasionarse de no proceder a su suspensión, e, incluso, una vez acreditada la existencia de ese perjuicio, la propia bondad del derecho ejercitado a los únicos efectos de la medida provisional, todo esto teniendo en consideración que no resulta procedente en este trámite efectuar el enjuiciamiento que es propio de la Sentencia que finalice el proceso tras la práctica de la prueba pertinente y la completa contradicción de las partes procesales”.

No, no és cap diàleg de Groucho Marx. És un fragment de la suspensió cautelar del Reglament d’Ús del Català de l’Ajuntament de Barcelona, dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. No l’enteneu? Jo us en faig un resum: és un nou pal a les rodes de la normalització del català. El fet de que tot el procediment judicial sigui en castellà constitueix una trista anècdota que revela fins on arriba la misèria i el regateig de determinats poders públics quan es tracta de protegir la nostra dèbil llengua. El 28 de novembre tenim ocasió, amb el nostre vot, de canviar aquest estat de coses i acabar així amb aquest llarg rosari d’agressions a Catalunya i a la seva llengua. Ho volem, sí o no?

AGENDA POLÍTICA

Dimecres, 27 d’octubre. Presentació de Solidaritat Catalana per la Independència a Llorenç del Penedès. A la sala d’actes de la Casa de Cultura, a les 20,00 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!