Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

2 de desembre de 2008
1 comentari

Els gustos estètics de Convergència

El que semblava que mai no arribaria, ha arribat. Després de mil argúcies legals, finalment el Fortí de la Reina de Tarragona tornarà al seu estat original amb l’enderroc del restaurant que l’ocupava.

Per a qui no conegui el tema, es tracta d’un autèntic culebrot on no ha faltat res: edificació en zona verda, llicències mal donades, acusacions entre govern i oposició municipals (de colors diferents depenent de l’any), incertesa per les indemnitzacions a pagar… La justícia ha actuat, en aquest cas, implacablement, com calia: en successius pronunciaments ha dictat el que era una evidència des del principi: al conjunt arquitectònic del fortí, que és zona verda, no s’hi pot edificar i menys un restaurant de BBC.

Encara ara, els màxims responsables polítics el moment de concedir la qüestionada llicència d’obres (Convergència i Unió) gosen criticar l’actual govern municipal (PSC+ERC) per no haver fet tot el possible per impedir la demolició del restaurant. Últimament els gustos estètics arquitectònics de Convergència són molt peculiars. Recordem, si no, que els seus col·legues de Tortosa s’han negat a fer desaparèixer l’horrorós monument franquista erigit al mig de l’Ebre. Les seves raons tindran, que hauran d’explicar molt bé als tortosins.

  1. Si us plau informa’t millor a l’hora de donar una opinió com aquesta. La llicència la va donar el govern del sr, Recasens. del psc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!