Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

27 de juny de 2008
2 comentaris

Ens deixa Bassas

Nova mala notícia, ja no ve d’una. Antoni Bassas deixa els matins de Catalunya Ràdio per no estar prou d’acord amb les “condicions” que se li imposen des del mitjà. Trobarem a faltar un gran professional fidel al país (ara veiem que allò de dimonitzar la “crosta” no eren només paraules), molt correcte en les formes (ell mai no insultaria algú per anar a favor d’Espanya al futbol) i moderador de les cinc millors tertúlies de la ràdio, una per dia de la setmana, que garantien la presència de tot l’arc ideològic.

Baula a afegir al procés d’anestèsia dels mitjans de comunicació públics catalans. Ja s’ho trobaran en termes d’audiències. Després, però, que no es queixin.

 

  1. Segur que no li faltaran ofertes i a mes adecuades al format que ell busca, per exemple en una emisora emergent i catalana com Rac1. En aquesta s’hi troba l’immillorable Toni Clapes acompanyat del avi Marcelí, perque no en pot arribar un altra?. Parlant de tertúlies deixem aconsellar-te i escolten alguna d’en Basté, malgrat ell, algun dia supera clarament a la d’en Bassas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!