Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

9 de març de 2008
1 comentari

El sabater mal calçat

A l’espera de l’hora màgica, 8 del vespre, en què els mitjans ens oferiran les primeres estimacions de resultats electorals (per cert, comencen a circular per la xarxa preocupants rumors de majories absolutes i migrada presència catalanista), un breu apunt sobre un tema no polític (o potser sí).

Ahir vaig visitar la carpa de la Setmana del Llibre en Català, a l’avinguda de la Catedral a Barcelona. No cal estendre’s en les crítiques sobre l’esdeveniment, altres ho han fet: canvis continus d’emplaçament, exposició dels llibres no massa atractiva… Un detall, però, m’ha cridat l’atenció: la bossa que lliuren amb els llibres comprats porta un anunci de Cedro (l’associació que defensa els drets de reproducció de les obres escrites) en castellà i amb una frase ben significativa: los libros te llevan lejos… A on ens porten? Ens tornaran al nostre país, després?

La Setmana del Llibre en Català té per objecte, ho recordo, la promoció del llibre en català, com el seu nom indica claríssimament. El sabater és el qui va més mal calçat.

  1. Açò no té res a veure amb el teu post però, de sobte, m’ha vingut al cap una altra frase de les que diu la meua mare (encara te les arreplegues?):
    “Apanyar-se-les de bo i manera”. Significa enginyar-se-les per aconseguir alguna cosa.

    Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!