Cròniques electorals (5: com ha de vestir Lluís Suñé?)

Petita tormenta blocaire. El president provincial de les joventuts del PP a Tarragona, Marino José Pérez, ha fet uns comentaris despectius en la persona de Lluís Suñé, cap de llista d’Iniciativa. El titlla de “comunista mal vestit”, que sembla un indigent i que la seva imatge li resulta repulsiva. Tot això en castellà, és clar. Home! Comparat amb el que llegim cada dia als fòrums de la xarxa o el que sentim a determinades emissores, no sembla que sigui per esquinçar-se les vestidures. Jo mateix, en el post d’ahir, i sense tenir coneixement de la polèmica, vaig qualificar a Suñé de “rústec”, de bon rotllo, naturalment.

L’interfecte ha corregut a retirar els seus comentaris del bloc. El més interessant, però, és una frase que inclou en el seu escrit de disculpes, perquè diu molt de determinades mentalitats: “para ser político hay que reunir una serie de aptitudes entre las que destaca no decir públicamente lo que uno realmente piensa”.

Doncs precisament això és el que no ens agrada dels polítics: que no diguin el que pensen. Sospito que Lluís Suñé és dels que sí diu el que pensa, i això la ciutadania ho valora molt més que no si un s’afaita o no es posa corbata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *