Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Cercant la inspiració

El 19 de gener ja el tenim ací davant. Eixe dia hi ha una cita a l’Olleria, a la Casa Santonja, per al bateig civil de la nova novel·la de Francesc Mompó ‘El vol de l’Esparver’. L’obra ha nascut de l’editorial fa poc, però es va engendrar fa temps, i en aquell moment imaginàvem de fer-la pública a la Casa del Sacristà, on situàvem alguns passatges importants de la història, o a la planta baixa de la Casa de la Vila, sota els arcs.

La Casa del Sacristà s’ha reconvertit en el nou Ajuntament i ha perdut l’encant de l’antigor. La Casa de la Vila sí que manté l’aire històric, però… ens hi podem congelar.

És per això que vam decidir de presentar el llibre a la Casa Santonja, molt més jove que no l’ambient que es retrata en la novel·la, però almenys li dóna caràcter senyorial i digne.

Ara toca tornar a ajuntar-se i abocar idees per a fer de la presentació una cosa agradosa, que incite a llegir el llibre. Hem de tornar a parlar-ne, com en aquell principi. Però el temps ha passat des que va començar tot allò, i tinc quimera que no podrem dur el mateix el ritme de gintònics inspiradors. Ja ho sabran perdonar vostés.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent