Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 21 d'agost de 2008

Cine Exin

A hora de dinar he mirat les notícies de Canal 9 i no m’han defraudat. Han parlat i parlat, i s’han repetit, de l’accident aeri d’ahir, amb un sensacionalisme de llibre. Morbós. Pornogràfic. I no contents amb això, quan s’han referit a les autoritats que han visitat víctimes i familiars, el primer a aparéixer ha sigut Mariano Rajoy. Inevitablement has de comparar el deplegament de mitjans i d’interés en aquest accident, amb l’obscena gelor abocada sobre les víctimes de l’accident de metro de València.
Res de nou ni d’inesperat. Però em serveix com a excusa per comentar una altra cosa. Ara que comença a vore’s Canal 9 pel Principat de Catalunya, de què ens servirà? Un dels efectes, em sembla, serà multiplicar la imatge tòpica que dels valencians tenen els catalunyesos. Si els seus mitjans (majoritàriament) ja ens presenten com a causa perduda, els que vegen Canal 9 acabaran completament convençuts que ací tots som uns ofrenadors de glòries irrefrenables.
Potser un dia amb més optimisme que hui li trobe algun avantatge, i segur que l’amic Josep Blesa en sap més d’un, però ara per ara em costa. De no ser, és clar, que convertim la TVV en una televisió pública i deixe de ser el Cine Exin dels furtamantes que ara hi manen. I ja se sap: el que mana i no fa lo que vol, perquè no mana prou.



  1. per tal de vore fins on arribava la poca vergonya… i mira que ho vaig vore… Pel que fa als catalunyesos… no sé què dir-te… vols dir que “se la miraran”? Crec  que no… Bona nit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent