Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 5 de març de 2007

Dilluns i bon dia (?)

Aquest matí m’he despertat amb un dolor a la cama esquerra, la menys desconjuntada, per dir-ho d’una manera benèvola. En realitat, és més una molèstia que un dolor, però adés ha anat a més i tot indica que és una cosa muscular. En principi no entenia a què es podia deure, ja que aquests dies no he fet cap escés físic que ho motivara, i he decidit que m’esperaria a demà a vore si desapareix. A més, demà he d’anar al fisio que em fa alenar a l’inrevés, així que li ho puc comentar per si troba una solució.

El cas és que de fa un moment que em trobe tèrbol, amb la boca seca. Potser m’haja constipat i se’n ressenta el múscul. Si és això, estic salvat. En un dia (o dos com a molt) ho supere i torne a la meua normalitat. Espere que siga així, que a final de mes tinc una expedició important i segurament dura que he d’afrontar amb plenes facultats físiques i mentals.



  1. Pep, em sembla que vas com el temps. Ara calor, ara fred i la salud l’acompanya, ara mal ací, després mal allà. El fisio et posarà a to. Tenen mans d’Àngel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent