Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

4 de febrer de 2008
0 comentaris

125 anys de tren a Valls

El passat 31 de gener es van complir 125 anys de l’arribada del tren a Valls. Amb tal motiu, l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Valls i l’Alt Camp ha organitzat una interessant exposició al Museu de Valls, que recomano vivament. S’hi poden veure fotos antigues d’estacions i trens, a l’època d’esplendor d’aquest mitjà de transport (no com ara, que fa pena…) i també multitud de documents sobre el tema. Curiós és el cartell editat amb motiu de les festes de la inauguració de la línia: entre els actes previstos, atenció, hi havia limosnas para los pobres i els Xiquets de Valls, que aixecarien les seves atrevidas torres

A més d’aquesta mostra, hi ha previstos un seguit d’actes: la inauguració d’una altra exposició sobre modelisme (8 de febrer), una trobada de maquetes ferroviàries (16 i 17 de febrer) i una festa popular amb Tren del Centenari de Mataró inclòs (17 de febrer).

Exposició "Fent Via. 125 anys de l’arribada del Ferrocarril a Valls". Fins el 2 de març, al Museu de Valls, Passeig dels Caputxins, 18.

També al Vendrell hi ha l’exposició "El ferrocarril al Penedès, més d’un segle de patrimoni", al Centre Cívic l’Estació, la Rambla, s/n, el Vendrell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!