El bloc d'en Titot

Francesc Ribera

18 de maig de 2008
14 comentaris

“Moragues/Basset 300 anys Tour”

Divendres, Aramateix vam fer el primer concert de la gira “Moragues/Basset 300 anys Tour”. Va ser el millor inici de gira possible.
Desdprés de tres mesos de treball i d’una setmana intensiva vam fer, a Porqueres el primer concert de la gira d’enguany.

Ha estat un treball intens perquè la meitat del repertori és nou, inèdit. I és part del disc que començarem a enregistrar l’11 d’agost. Això vol dir que la intensitat no ha acabat. El que sí que és cert és que ara treballem amb un gran al·licient: les cançons noves funcionen i l’espectacle en conjunt també. El concert de Porqueres va ser fantàstic. Vam aconseguir els objectius de comunicació que ens havíem proposat i ara estem molt, molt contents.

Ahir vam fer el segon concert. Va ser en el marc del Festival “Aturem la MAT” de Taradell. L’hora en que vam actuar (4 de la matinada), les poques condicions de l’espai (el moll de càrrega de Can Costa i Font, en comptes de la sala de concerts) i les limitacions tècniques de l’equip va fer que l’actuació esdevingués una gimcana, una autèntica prova de foc. I ens en vam tornar a sortir.
Estic molt content!!!

  1. M’agrada el títol que li heu posat a la gira, no et recorda algun premi que vares rebre ja fa uns anyets en nom de Brams?
    Bona sort amb la gira, esperem veure-us de nou per ponent!!!

  2. Holes!!! M’agrada aquest nom de la gira! sí!!! 🙂

    Quina llàstima, haver-me perdut l’esdeveniment…!!! Va ser impossible assistir a cap dels dos concerts…massa lluny…la distància ens separa!!! :(:(:(

    Felicitats altre cop! 😉

    Fins aviat…Sakut i Aramateix!!! 😉

  3. Content de que us sortís tot com ho teníeu previst!! Si vosaltres el dimecres no les teníeu totes, des de l’organització no les teníem totes per culpa de la pluja (ja t’ho pots imaginar, després del temps que va fer tota la tarda i va seguir fent durant tot el cap de setmana). Per sort al final no ha plogut cap dia durant els concerts i tot ha anat força bé.

    Espero que la gira segueixi igual de bé i que seguiu molt temps!!

    Salut i revolució!!

  4. Vaig estar a Porqueres i crec que heu fet un pas endavant, amb les noves cançons més reivindicatives i festives que fan que el grup tingui personalitat pròpia… Una posada en escena dinàmica i participativa per part de tots el músics.

     

    Felicitats i endavant!!!

  5. Amb la colla vem fer més de 100km fins a Porqueres però va valer la pena. El concert va ser fantàstic i les cançons noves em van agradar molt, moltíssim. Aquella de les tavernes serà un himne, segur!
    No afluixeu. Els Aramateix de Porqueres és el més semblant que he vist als Brams d’aquell 7 de maig a Berga.

  6. Quina ràbia! Fins el mateix divendres contava venir i al final se’m va torsar la cosa. Hi parlat amb amigues que hi van anar i em van dir que molt bé, que el millor concert d’Aramateix que havien vist.
    Ens verurem a sant Boi.
    Carme

  7. Eis Titot, sóc el noi aquell de Mataró que estava al concert de Porqueres. No cal entrar en detalls…. hahaha!
    La veritat és que em vau agradar molt, tot i no saber-me cap cançó de les noves. Bé, alguna em sonava del Myspace…
    A veure si puc baixar a Sant Boi del Llobregat. Depèn de moltes coses. A part,  el dissabte m’espera la Gran Festa del 10è aniversari de la Taverna Atzucac. Espero veure-t’hi!!
    I en ” peligru” un crack e! És un tio de puta mare, i és que això de col·laborar amb la Coixinera diu molt d’una persona hahaha!
    El meu tiet toca la guitarra amb la Coixinera. Jo en sóc un gran fan.
    Per cert, també toquen a la festa de l’Atzucac.
    En fi… que et vagi molt bé tot!

    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!