Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

8 de gener de 2008
0 comentaris

Un any de bloc

El temps corre que vola i Les aigües turbulentes porten un any passant per sota el pont (l’aniversari es complirà el 27 de gener). És el moment, doncs, d’oferir quatre dades sobre el bloc durant el 2007.

S’han publicat 202 posts, distribuïts de la següent manera: Cultura (38), Les Quatre Raons (5), Llengües (25), Personal (32), Política (55) i Societat (47).

Ha rebut 13.821 visites, amb una mitjana de 41 visites per dia, i s’han fet 92 comentaris. Comentaris que han servit per mantenir interessants polèmiques sobre el tancament d’una televisió per part de Chávez, la Sagrada Família i el túnel del TGV o el posicionament dels sindicats davant la manifestació de l’1 de desembre. Com a curiositat, m’han titllat de "beatet" i de "nacionalista de saló".

Posts destacats han estat:
La batalla diària per la llengua (1) (22 de febrer): primera d’una sèrie sobre situacions personals viscudes en relació a la normalització del català; en porto sis de publicades (http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/40590)
Adéu, Espanya (21 de març): és el post més visitat, a dia d’avui, amb 269 visites (http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/43770)
Entorn der aranés (30 de març): primer post escrit en una altra llengua (http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/44983)

Finalment, cal destacar que el 28 de novembre vaig incorporar el bloc a la Xarxa de Blocs Sobiranistes.

Vull agrair, una vegada més, totes les visites, totes les lectures i tots els comentaris, que fan que aquest bloc segueixi el seu modest camí i no quedi mort com tants d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!