Tornem-hi, que no ha estat res

Avui s’acaben, per sort o per desgràcia segons com es miri, les festes de Nadal. Després de les borratxeres, literals o metafòriques, tornem a la dura realitat quotidiana. Lluny d’enfonsar-nos en desànims generalitzats (gener costerut, TGV que no arriba…) pensem que el nounat 2008 es presenta ple d’esdeveniments que ens tindran ben entretinguts.

En el terreny polític estatal (que és, de llarg, l’espectacle més divertit), tenim eleccions espanyoles el 9 de març, on els contrincants aniran a matadegolla i que poden donar imatges tan llamineres com el Bono presidint el Congrés i el Duran fent de ministre (perquè ell vol ser ministre espanyol, ho sabíeu?); després tindrem la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’estatutet, que ens durà als catalanets noves emocions; segons com vagin les eleccions, podem assistir a un interessant ball de bastons dins els partits polítics, tant als d’aquí com els d’allà, que servirà, com a mínim, per clarificar una mica el panorama; finalment, a l’octubre Ibarretxe tirarà endavant la seva proposta democràtica per resoldre el contenciós basc (molta sort!).

A la resta del món, tindrem eleccions als Estats Units (la informació de les quals ens és servida diàriament amb gran luxe de detalls pels mitjans de comunicació, i això que no votem), Jocs Olímpics a Pequín (a veure qui protesta i qui no sobre la situació dels drets humans a la Xina) i la ja imminent proclamació de la independència de Kosovo (passaran de puntetes sobre el tema?).

El què dic, un any ben entretingut. A nivell estrictament particular, les cartes del meu Tarot (trucades) em prediuen canvis laborals, celebracions familiars i una més intensa activitat informàtica: les aigües seran més turbulentes que mai, ja ho veureu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *