Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

3 d'octubre de 2007
0 comentaris

La solució, en tres dies

Em trobo a la bústia un paperet-propaganda, tot en castellà, d’algú que es fa dir "Maestro Musa". En un primer moment he pensat que el podia destinar a la meva campanya particular "Les 4 raons" (que segueix el seu curs), però com que no té cap adreça, no puc fer-li saber perquè és millor fer les coses en català.

El què m’ha resultat curiós és el contingut de l’anunci. Comença dient Primero el trabajo y luego pagar. Ai, carai. Continua parlant així d’ell mateix: reputado por su capacidad de solucionar todos los problemas, incluso los más desesperados. Aquest home és un fenomen. A continuació, la llista de qüestions que tracta: dolor, drogas, amor, suerte, protección, impotencia sexual. Així, tal qual, tot barrejat. Després diu los trabajos están garantizados, com els paletes o els plomers. I al final, una frase de difícil comprensió: resultado garantizado en 3 días (si hay algún problema en el año se puede volver). Atèn de 8 a 22 hores en dos telèfons.

Se m’ocorre trucar el Maestro Musa, per explicar-li el què està passant últimament a Catalunya. Fet i fet, soluciona tots els problemes, fins i tot els més desesperats, i ho fa en tres dies. I si no s’en surt, en el año se puede volver

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!