Lavabo embossat

Feia temps que el lavabo de casa estava mig embossat: costava que l’aigua s’escolés i la pica feia mala olor. Avui m’he decidit a fer de "manetes" i solucionar-ho. He descargolat el que calia descargolat i he desenroscat el que calia desenroscar. No m’estranya la pudor que feia: una substància nauseabunda de color marró-gris, producte de sabó, pèls, dentifrici, etc., impregnava tota la tuberia. En pocs minuts ha quedat net i en condicions.

Mentre durava l’operació no he pogut evitar pensar en determinats polítics, en el 3%, en negocis-tapadora, en operacions urbanístiques, en màfies, mafietes i mangoneos diversos, en…

Un pensament a “Lavabo embossat

  1. Vaja, els polítoc són determinats, i els negocis tapadora, però les operacions urbanístiques, en bloc, són sospitoses. També n’hi ha -la majoria- de legals i ben fetes. L’urbanisme és una tècnica que pot produir barris i ciutats ben ordenats. No el criminalitzis en bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *