BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

DIUMENGE BTT 6.05.2007

Per Joan Lladó

Un diumenge més i escapada de tràmit abans de la nostra gesta. Mentre alguns són a esquiar, d’altres al país del Pirineu i la resta amb deures familiars, set corriolaires som a la Plaça sense gaire convenciment d’on anar. S’opta finalment per començar per la vall de Clarà, Riudemeia i Ca l’Espinal.

Travessem doncs la ciutat i després el veïnat de Sant Jaume. Continuem la sorrenca riera de Clarà fins a can Patota. Remuntem fins la pista de can Manyana i la seguim fins el capdamunt del camí dels burros. Per can Guineu enfilem el turó d’Aquença i per agradables corriols, baixem a la vall de Riudemeia. Remuntem la via romana fins a Parpers i esmorzem a Sant Carles.
Havent esmorzat, m’acomiado de la colla als plans de ca l’Espinal -en Guillem m’espera- i baixo per la font del Llorer fins el pont de l’Espinal.
A en Guillem li està bé d’anar cap a Argentona. Travessem Sant Jaume i anem a cercar la pista de llevant enfilant el torrent de can Bellatriu fins la cabana de l’indigent. Anem fent fins sota el Rovell de l’Ou i remuntem el corriolet de la cabana dels caçadors. Un cop a dalt, fem un primer intent de baixar per l’esperó però, en Guillem cau i es fa un cop a la cuixa. Decideixo de recular i fer el camí que
baixa de la cabana fins a can Bagot: la granja dels porcs. Ens hi entretenim una bona estona. Quan decidim de tornar avall, a la cruïlla del Rovell de l’Ou, anem direcció al bosquet de can Marianga i can Comalada. Desfem camí per can Polsaguera.
Arreveure,
Joan Lladó
Els corriolaires: Andreu C., Giovanni L., Joan Ll., Anscari N., Sergi C., Adrià T. i Manel T.
Distància recorreguda: 45 qms.
Desnivell+ acumulat: 1.300 m.
Les fotos, d’en Joan, cliqueu aquí. 

Les fotos d’en Giovanni, cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.