Queixar-se és gratis, de moment

Visitant aleatòriament blocs de Vilaweb, he topat amb el de Joan Pinyol "Des de la terra del paper": el 2 de juny passat va escriure un post titulat "No ho suporto". Es tractava d’un reguitzell de situacions socials i quotidianes que posen dels nervis el nostre amic blocaire. Vet aquí una de les coses que tots hauríem de fer de tant en tant: queixar-nos de les coses que no ens agraden o que no suportem, tinguin trascendència o no. I com que fer-ho és, encara, gratuït, aquí va la meva llista.

No m’agrada que ens serveixin els croissants amb aquella capa enganxifosa per sobre. Quina utilitat té? Omplir-te els dits d’engrunes que costen de treure.

No suporto la gent, sobretot dones, que potinegen les barres de pa al supermercat: que no saben que totes tenen la mateixa mida i el mateix punt de cocció?

No m’agrada la paraula "genial", usada a tort i a dret a les mediocres telesèries americanes. L’odio, de veritat.

No aguanto el soroll de les motos, em treu de polleguera, i no sóc l’únic, ni molt menys. Som legió.

No m’agrada que els diaris abandonin mica en mica la seva funció (informar) i es dediquin cada vegada més a la venda de tot tipus de productes que no tenen res a veure amb la noble (abans) professió periodística. Des de càmares de fotos fins a tovalloles. Fins i tot cullerots de cuina! Si el comte de Godó aixequés el cap…

Em subleva la invasió de màrqueting telefònic oferint ADSL i tota la mandanga, sempre havent dinat i per part de sudamericanes que no tenen ni remota idea de l’existència d’una cosa anomenada llengua catalana.

I de moment, això és tot per avui. Algú coincideix amb mi?

Un pensament a “Queixar-se és gratis, de moment

  1. Coincideixo sobretot amb la molèstia de l’excés de decibels d’algunes motos.

    És que no hi ha voluntat per part dels Ajuntaments de fer complir la normativa? No hauria de resultar massa complicat resoldre aixó !

    P.D. Enhorabona pel teu bloc en general, i per l’estil crític constructiu dels posts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *