Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

17 de maig de 2007
0 comentaris

Volare, oh, oh

En pocs dies, he sabut que tres persones properes a mi volaran a, respectivament, Canadà, Islàndia i Jordània. Com qui diu a la cantonada. Viatjar s’ha convertit en una activitat quasi quotidiana, per als qui s’ho poden permetre (que cada dia són més). Tothom ens ho posa fàcil: vols de baix cost, tràmits per internet, un euro fort… Però no tot són flors i violes. Que els ho preguntin, si no, a aquests pobres periquitos, tirats al Prat, o abans a les víctimes d’Air Madrid i, encara abans, als soferts viatgers que van patir la revolta dels treballadors un malhaurat mes de juliol.

És curiós que ara que viatjar està a l’abast de tanta i tanta gent, apareguin nous obstacles: cues interminables a facturació, controls de documentació, de metalls i de líquids (la incomprensible i ridícula norma sobre les ampolletes de 100 ml), avions claustrofòbics sense menjar, sense suc de taronja, sense diaris, sense res de res (justet et saluden a l’entrar)…

Res no deté els intrèpids viatgers del segle XXI, i si s’ha d’anar a Islàndia com abans s’anava a Montserrat, doncs s’hi va!

Volare, oh, oh!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!