Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

14 de febrer de 2007
0 comentaris

Ça bouge

En el meu bloc d’ahir em feia algunes preguntes brainstorming a partir d’un article de Joan Tudela al diari Avui sobre la ineficiència catalanista a l’hora d’organitzar les iniciatives que sorgeixen sovint. Tinc la satisfacció de trobar-me, avui, amb una llarga intervenció d’un blocaire que contesta una a una les preguntes, aportant-hi interessants opinions.

La meva idea era simplement fer una reflexió en veu alta, com diuen els cursis, en un moment de màxima turbulència político-mediàtico-judicial a tots nivells (compreneu el títol del meu bloc?).

Com a coincidència no prevista, avui s’ha posat en marxa la web www.reagrupament.cat , a partir del posicionament de l’ex-conseller Joan Carretero, com sabeu crític amb el rumb que està prenent darrerament la direcció d’ERC. He de dir que aquesta enèssima iniciativa de fer "foc nou" no em desagrada. Potser està feta des de la rauxa i des del "ja en tenim els collons plens!", però també des de la honestedat i claredat d’idees, i això sempre és d’agrair.

Veurem cap a on navega l’invent. De moment alguna cosa es mou. Ça bouge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!