Comença el curs

Avui em permetreu que la meva anotació -breu- sigui personal. I és que m’he matriculat a la Universitat Oberta de Catalunya per a proseguir els meus estudis de Filologia Catalana, abandonats fa alguns anys per una combinació de problemes personals, econòmics i tecnològics.

És aquest un moment en què es discuteix la continuïtat de carreres amb pocs alumnes i la de Filologia Catalana n’és una, com totes les filologies i, en general, totes les de tipus humanístic. És el preu a pagar per viure en un món que només persegueix el màxim benefici sense cap altra consideració.

Doncs jo aniré a la contra de tots amb aquests estudis. Ves per on, potser jo també seré un antisistema, com els de "Pijiniciativa".

2 pensaments a “Comença el curs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *