Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

1 de juny de 2020
0 comentaris

Una altra persiana abaixada

Un altre entranyable establiment de Tarragona abaixa la persiana i no la tornarà a obrir. El bar-restaurant La Tartana, a la plaça dels Carros, ha decidit no recuperar l’activitat després del forçós tancament per la crisi sanitària, segons explica una nota que han fixat a la porta de l’establiment els seus propietaris, en Pere i la Mayte. El barri del port de la capital tarragonina, ja prou castigat per un llarg procés de degradació urbana i comercial, rep de nou una mala notícia.

S’acaben més de trenta anys de frenètica activitat servint esmorzars, dinars, cafès i entrepans a una molt variada clientela, procedent bàsicament dels centres laborals de la zona (oficines administratives, dependències del Port, estació de tren…). Aquesta és la raó que em lligava a aquest bar, on hi havia esmorzat infinitat de vegades (la qualitat del pa dels seus entrepans tenia anomenada) i on, més recentment, dinava un cop per setmana. Trobaré a faltar la simpatia i eficàcia i tracte familiar envers els clients (era un clàssic el “què fiquem de menú?” de la filla, que ja coneixia els meus gustos gastronòmics).

Simpatia, eficàcia i familiaritat, uns valors que molt em temo van desapareixent lentament de locals i negocis d’hostaleria, un sector que, això sí, no para de queixar-se per tot. Raó de més per lamentar el final de La Tartana.

[Imatge: tgnbarridelport.blogspot.com; foto: @crisjuncosa]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!