El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

6 de març de 2011
Sense categoria
0 comentaris

EL BALANÇ DE JORDI HEREU

Jordi Hereu i el PSC-PSOE barceloní fan balanç. Han decidit llençar la casa per la finestra i gastar-se el que no tenen per intentar evitar allò que sembla inevitable: la fí de 32 anys de governs socialistes a l’Ajuntament de Barcelona, el 22 de maig. I ho fan de manera matussera, gastant-se el que no tenen -com el Tripartit de Montilla-, fent arribar un arsenal de propaganda a les llars dels barcelonins i inundant els carrers de publicitat enganyosa. Ho fan, a més, en uns moments de greu crisi econòmica, demostrant la seva nul.la sensibilitat social davant de les milers de persones sense recursos i que podrien beneficiar-se d’aquests milions d’euros dilapidats.

La recent modificació de la LOREG, amb l’objectiu d’obligar els partits polítics a reduir les seves despeses electorals, ha establert la prohibició d’emetre publicitat electoral des del dia de la convocatòria de les eleccions fins a l’inici de la campanya electoral, el 5 de maig. Davant d’aquest contratemps per al PSC-PSOE, per a Jordi Hereu i el seu govern bipartit, han decidit accelerar la producció de la propaganda de desinformació massiva a la que ens tenen acostumats des de fa anys i panys. La ciutadania però ja té prou consciència i memòria per valorar el balanç del mandat de l’alcalde Hereu. I les enquestes que s’han donat a conèixer els últims mesos, així ho certifiquen.

Com que Jordi Hereu i els seus nombrosos assessors d’imatge i consultors publicitaris no inclouran cap de les nombroses errades que han marcat el mandat municipal que ara acaba, em permeto fer-ne un petit recordatori a títol enunciatiu, a benefici d’inventari:

– El seu propi partit li organitza unes primàries per fer-lo fora, i el voten 2.400 militants i simpatitzants sobre un cens de 12.000 votants.
– Promou una consulta per remodelar la Diagonal; un autèntic fiasco que li costa 4 milions d’euros al contribuent, llençats a les escombraries, i menteix al milió i mig de barcelonins fent veure que emet el seu vot durant la consulta.
– Aquest trist episodi provoca la dimissió del seu Primer Tinent d’Alcalde, Carles Martí.
– Es incapaç d’evitar la dimissió d’Itziar Gonzàlez, la Regidora de Ciutat Vella.
– L’escàndol del cas Hotel del Palau de la Música fa que el Regidor Ramon Garcia Bragado perdi les seves competències en matèria d’urbanisme.
– Es incapaç de lluitar contra la xarxa corrupta de Ciutat Vella, amb alts funcionaris imputats judicialment.
– Es incapaç de cessar el màxim responsable de la Guàrdia Urbana davant dels fets, envoltats de polèmica, que el van portar a ser atès pels serveis mèdics d’urgència.
– Es incapaç de fer realitat la Cimera Euromediterrània, de la mà del Govern Montilla i del Govern de ZP.
– Demostra la seva ineptitud i la seva deslleialtat institucional presentant la candidatura dels JJOO d’Hivern de 2022, a esquenes del territori i de les institucions més directament implicades.
– Es gasta més de 13 milions anuals en propaganda.
– Es gasta 214.000 euros en els famosos arbres ecològics a pedals
– Es gasta 350.000 euros enviant felicitacions de Nadal a totes les llars.
– Es gasta 800.000 euros en l’exposició sobre el balanç del seu mandat.
– Es gasta 315.000 euros en el Bloc de l’Alcalde.
– Es incapaç de promoure el cessament del Gerent de l’Institut Metropolità del Taxi pels seus greus insults a la Directora de TV3.
– Es gasta 13 milions d’euros anuals en informes de dubtosa utilitat.
– Es gasta 74.000 euros en la Campanya Barcelona en marxa, consistent en passejar gent gran per les obres que es porten a terme a la ciutat.
– Fracassa estrepitossament en la remodelació de les Rambles, i especialment en la guerra dels ocellaires, llençant milers d’euros en les noves parades que han de tornar a ser dissenyades i construides.
– Proposa la festivitat de Sant Valentí com a nou festiu a la ciutat.
– Es gasta 150.000 euros en el domini .BCN amb l’objectiu de neutralitzar el .CAT.
– Es el corresponsable de la debacle electoral socialista en les eleccions al Parlament de Catalunya del 28-N, obtenint 130.000 vots, la mitad dels que va obtenir CiU a la ciutat de Barcelona.
– Ha estat incapaç de complir amb els convenis signats amb el Govern Montilla pel que fa a la construcció de nous centres sòciosanitaris i educatius.
– Ha estat incapaç de lluitar contra l’atur a la ciutat: Barcelona té 105.000 aturats.

El 22 de maig haurem de passar comptes. Només cal recordar els qualificatius que la seva companya de partit Montserrat Tura li va dedicar durant les primàries del PSC-PSOE a Barcelona. No cal afegir rés més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!