El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

29 de març de 2009
Sense categoria
0 comentaris

HEREU I LES CAMPANYES PUBLICITÀRIES IL.LEGALS

L’alcalde Hereu i el govern socialista de l’Ajuntament
de Barcelona passaran als annals de la història política d’aquest País com els que de manera reiterada més hauran violat la llei, en allò referit a les campanyes publicitàries i institucionals.

El Consell de l’Audivisual de Catalunya (CAC), de nou ha dictaminat que la darrera campanya propagandística del govern socialista i bipartit de l’Ajuntament de Barcelona viola la llei de la publicitat institucional. Fa setmanes que podem gaudir
de la campanya Fent Barcelona",
una manera com una altra de dilapidar els impostos que paguen els barcelonins, amb la clara voluntat de fer-se autobombo i d’orientar, sibil.linament, el vot de la ciutadania. En anteriors ocasions el CAC també ha dictaminat sobre la il.legalitat d’altres campanyes publicitàries de l’Ajuntament, però el govern municipal socialista està per sobre de la llei
i actua reiteradament de manera prepotent trepitjant la legalitat vigent, amb el plàcet
d’una IC-V que s’ha convertit en una marca blanca del PSC-PSOE que tot ho justifica per tal de mantenir-se a la poltrona.

Una vegada més, l’alcalde Hereu i el seu equip de govern han demostrat que després de 30 anys han perdut el nord i que demanen a crits una cura d’humilitat. Després de 30 anys al govern de l’Ajuntament de Barcelona, ha arribat l’hora que la ciutadania els enviï a l’oposició. Les enquestes ho apunten i és precisament per això, perquè el PSC-PSOE de Barcelona sap que perd suport popular, dia sí dia també, que han entrat en una espiral propagandística embogida i il.legal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!