28 de maig de 2009
Sense categoria
2 comentaris

Es possible reagrupar-se sense haver-se agrupat prèviament?

L’exconseller (del tripartit) Joan Carretero ha anunciat que el proper dos de juny Reagrupament es transformarà en una veritable alternativa política. Dit això, un es fa l’estranya pregunta que encapçala aquest calbot. A qui pretén “reagrupar”, Carretero?. Quan es va fundar Ciutadans, també es parlava de reagrupar els diferents fronts del “constitucionalisme” (sic) a Catalunya. La intenció, però, era ben bé una altra. Abans de “reagrupar”, potser convindria que Carretero es dediqués a “agrupar”. Començant per aquí, aquesta nova escisió en el si del nacionalisme català tindria potser algun sentit. Ara només és l’enèsima i previsible nova versió del vell joc de fer volar coloms.

  1. Si els americans haguéssim fet com tu, ara no governaria l’ Obama. No ens cal gent com tu, ens cal gent que doni una oportunitat a l’ utopia.
    Carretero no fara un partit, fara un grup per constituir una amplia candidatura unitària de tots els que no siguin unionistes o dit d’ una altre manera, de tots els que vulguin l’ Independència ara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!