4 de desembre de 2008
Sense categoria
1 comentari

Emprenedors i funcionaris

Emprenedors va tocar fons diumenge amb un share del 3,7%. El fracàs del concurs és simptomàtic: denota com la mentalitat de l’esquerra ha quallat fins criminalitzar els emprenedors, que són els que han fet progressar Catalunya fins on és ara. A nivell popular, l’empresari és considerat un senyor avar, explotador, egoista, carca i paràsit. És la visió que en dóna Ventdelplà, on el Monràs és l’únic empresari i el dolent més realcitrant, un dels ‘negocis’ del qual era una casa de barrets. L’equació és òbvia: Empresari = Dolent. Serà per això que Ventdelplà té 642.000 espectadors i Emprenedors 79.000? Tal com va el país, a TV3 tindria més èxit un concurs que es titulés Funcionaris. Malauradament.

  1. El concurs dels Emprenedors està en un horari dolent i a més va darrera d’un programa que avorreix les ovelles com és Vinagre. Només que canviessin l’hora d’emissió ja seria diferent.

    Sobre Ventdelplà, hi discrepo. En Monràs no és l’únic empresari. La família que du el super no ho és també? I la protagonista la Teresa no te una consulta mèdica provada i està casada amb un advocat?. Hi ha també el veterinari (Julià si no recordo malament) que també te un consulta. I el Ramiro i la Marcela? Eren els pobres del poble i no han aixecat cap fins que han començat a portar el negoci del bar. I el Jaume i la casa rural?.

    De fet, el Monràs ja no és ni tan sols el més ric del poble sinó l’Alícia, una noia que cau bé.

    Aquest arguments també els vaig sentir referits a Porca Misèria on el Roger era l’empresari i un tarambana..però el seu soci, en Salva, bé que va estar-se un temps dormint en una pensió de mala mort per salvar el negoci i els llocs de treball…

    Estic d’acord amb tu que a TV3 (i a Catalunya) hi ha massa mentalitat funcionarial. Però els exemples posats no els trobo encertats.

    I perdona per l’extensió!!!

    Salut

    Jaume

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!