Antoni Soy

Eunomia

4 d'octubre de 2006
0 comentaris

L?esquerra catalana responsable: la garantía del progrés.

ERC és l’esquerra catalana independent, com ja hem comentat diverses vegades (1 i 2). Però ERC és també l’esquerra catalana responsable, tant al govern com a l’oposició, i això també ho hem comentat abans.

 

 

Alguns han volgut vendre que ERC al govern era sinònim de soroll i d’inestabilitat. Però, això no és cert, ni als molts ajuntaments on ERC governa ni tampoc al govern de la Generalitat. Esquerra ha governat i ha governat bé, com dèiem nosaltres mateixos o comentava Salvador Cardús fa poques setmanes. Des de que ERC va ser expulsada del govern, el bipartit ha fet molt soroll, ha creat molta inestabilitat i ha tingut un comportament notablement sectari. Mentre ERC va ser al govern, ara ja està clar que l’origen de les frivolitats i problemes eren bàsicament el President Maragall i el seu entorn i, per tant, la màxima responsabilitat la té el PSC. Es parla de l’entrevista de Carod amb ETA però, es pot discutir la seva raó de fons quan ara Zapatero i el govern del PSOE estan fent exactament el mateix i molta gent, que va ser crítica amb Carod, ara els hi riu les gràcies??. D’altra banda, la tasca de l’oposició ha estat enormement agressiva, destructiva i sectària, com mai fins ara des de el retorn de la democràcia. Un model d’oposició típic del PP, al que s’ha apuntat, amb la fe dels conversos, també CiU. És un model d’oposició típic de la dreta quan perd el poder, com s’ha pogut comprovar a l’àmbit espanyol o també al de molts municipis.

 

 

Tanmateix, ERC és l’esquerra catalana responsable. Perquè ERC vol canviar les situacions d’injustícia social, de limitació dels drets personals , socials i nacionals. I per això ERC és la garantía i la seguretat de la millora permanent; de que cal continuar avançant. Qui no progressa de forma contínua acaba perdent el tren. L’estabilitat més gran s’aconsegueix mitjançant la millora contínua i tranquil la, sempre cap a cotes més altes de llibertat i de justícia. ERC és la garantía del progrés i de l’innovació, a través d’un govern eficaç i eficient, i amb sensibilitat social i nacional de forma simultània.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!