Antoni Soy

Eunomia

19 d'octubre de 2005
0 comentaris

El millor Carod

Avui hem tornat a veure i sentir al Josep Lluís Carod Rovira de les millors ocasions. El seu ha estat un discurs de President. De President d’ERC per suposat, però encara mes un discurs de President de Catalunya, i no nomes de Conseller Primer com alguns han apuntat. De fet, el Molt Honorable Pascual Maragall en la seva resposta, llarga, s’ha limitat pràcticament a dir que estava d’acord, amb algun molt petit matis, amb tot el que havia dit i proposat en Carod.

Carod ha parlat clar i català, i en la mesura justa, de la possible remodelació del govern. Ha situat de forma clara la importància per a Catalunya de l’Estatut i del model de finançament aprovats pel Parlament i del difícil camí que ens espera a Madrid. Ha marcat les grans línies de la que hauria de ser la política del govern catalanista i progressista en aquesta segona part de la legislatura. Ha estat definitiva i incontestable la seva diferenciació entre la cultura catalana i la cultura que es fa a Catalunya, que no es ni molt menys el mateix.

Per cert, felicitar a en Saul Gordillo pel seu seguiment del debat en el Parlament a traves del seu bloc. Un exemple a seguir.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!