Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

13 de febrer de 2016
1 comentari

No ho busqueu al diccionari. Avui: el ‘tapping’.

El queeeè? El tapping. És la darrera tècnica que algú s’ha tret de la màniga per sanar cossos i esbandir problemes, tot a l’hora. Oblideu-vos de tractaments periclitats, com l’acupuntura, el Reiki, les flors de Bach o la sanació reconectiva (aquesta l’he descoberta tot documentant-me per fer l’apunt). I ja ni parlem del divan de Freud.

La cosa consisteix, simplement, en formular una frase que resumeixi el problema a solucionar i, alhora, pressionar suaument un punt concret de la pròpia anatomia, a la cara i al cos. Exemple: si et fa mal el cap, has de dir “em fa mal el cap” i vas pressionant successivament cada punt del cos: l’1 és a sobre del cap, el 8 sota l’aixella, etc. A partir d’aquí, figura que s’equilibra l’energia interior que estava desequilibrada i això fa que el problema es solucioni.

En paraules d’un especialista, el tapping té tres grans avantatges: és molt fàcil, s’ho pot fer un mateix i funciona molt bé. Més o menys, com fer-se una palla. Serveix per a tot, té fins a 27 aplicacions segons la web oficial www.tapping.es: ansietat, fòbies, mort d’un ésser estimat, tabaquisme, millorar l’economia… Igualet que aquells anuncis que els sanadors africans, de nom exòtic, ens deixen al parabrises dels cotxes.

[Imatge: www.tappingforsuccess.net]

  1. Bon dia!, no desvaloritzem res si abans no l’hem provat ni comprovat, perquè podria ser que estiguem rebutjant quelcom tant útil com allò que es diu electricitat perquè mai l’hem vist, així com moltes altres coses que funcionen sense explicacions científiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!