Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

30 de gener de 2016
0 comentaris

No ho busqueu al diccionari. Avui: el ‘skywalking’.

És l’esport practicat per aquests tarats que s’enfilen a gratacels o altres construccions a molta alçada per fer-se les corresponents fotos amb un posat entre despreocupat i fatxenda. No cal dir que la raó última d’aquesta nova moda es penjar les susdites fotos a les xarxes socials, engruixint així l’exhibicionisme narcisista que les caracteritza. Si no hi hagués possibilitat de constància gràfica d’aquests temeraris exercicis, a bona hora ho farien!

L’activitat dels skywalkers també té el seu costat poètic, i és que una vegada vençuda la prevenció a les altures, l’espectacle que s’ofereix als ulls d’aquests nois (els skywalkers octogenaris no abunden) és una bella panoràmica de la ciutat on es troba la construcció escalada, Barcelona des de la grua de la Sagrada Família, París des de la Torre Eiffel o Nova York des d’algun gratacels, que encara és més fascinant si és de nit.

La pràctica d’aquesta afició de risc ja s’ha cobrat unes quantes víctimes. Fer cabrioles a tres-cents metres d’alçada, com si es tractés d’un Spiderman de pacotilla, sense cap mena de protecció, comporta la possibilitat de que l’afectat comprovi en pròpia carn la vigència de la llei de la gravetat. Si la víctima s’havia fet moments abans la preceptiva foto, aquesta arriba igualment a la xarxa no se sap com, per a gaudi dels morbosos afeccionats a les bestieses del segle XXI.

[Imatge: www.taringa.net]

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!