Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

7 de desembre de 2015
0 comentaris

De nou en campanya (1: Mira Sánchez, no em vinguis amb més romanços)

De nou una campanya electoral. Les acabaré avorrint, i mira que m’agraden. Més si és per escollir el parlament d’un país del que aviat desconnectarem (resem). Per tant, caldrà prendre-se-la amb una sana distància i amb certa ironia. Comencem amb la primera publicitat que vaig veure al carrer, la socialista.

Les banderoles llueixen la cara de Pedro Sánchez, el secretari general del PSOE, amb els corresponents (i innecessaris) retocs de Photoshop. En fanals contingus la que penja és Carme Chacón. És curiós, perquè aquesta senyora no és candidata a presidenta del govern espanyol ni tampoc és cap de llista per Tarragona. Ens diuen que són “la solució”, i reblen el seu missatge amb el hashtag “fem fora Rajoy”. Si tu no hi vas, ells tornen, però ara al revés: si tu hi tornes, ells se’n van.

Mira Sánchez no em vinguis amb més romanços,

apa vés al ‘quartel a comer garbanços’

Cap argument o proposta en positiu, només que marxi el PP. I del tema nostre, millor no parlar-ne. Escaldat pel record d’algun dels seus predecessors, aquesta vegada no apoyará res; que tampoc compliria, naturalment.

apa, vés, que amb mi res pots venir a buscar,

ja en tinc d’altres que em tallen el bacallà.

 

[Fragment de la cançó popular ‘Niña salerosa’, inclosa al disc La Trinca, de la Trinca, naturalment; imatge: foto EFE, www.antena3.com

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!