Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

16 de setembre de 2009
1 comentari

El ZP català?

Estic frisant per veure com se’n sortirà en Puigcercós de tot plegat

En Puigcercós li surt de franc quan diu que demanarà als seus alcaldes que votin resolucions a favor dels referèndums, de fet ell no serà acusat de sedició, mentre que els seus edils poden anar a la presó.

M’agradaria saber que faria si fos alcalde, recordem que ell va pujar la bandera espanyola de seguida a la conselleria de governació que en Joan Carretero l’havia despenjat durant els dos anys que va estar-hi al front de la mateixa. Recordo que en Puigcercós va dir que la llei era per complir-la i en canvi ara demana als seus edils que la incompleixin!!

En Puigcercós la va pujar malgrat havia demanat, un anys abans, ell mateix com a responsable de la política municipal d’ERC a tots els alcaldes republicans que no ho fessin. En aquell moment que va pujar la bandera espanyola, ja havia l’alcalde de Matadapera acusat per haver fet cas a la seva consigna.

L’advocat de l’Estat, no ser si era el mateix feixista que Arenys, va posar com a argument de l’acusació que en Puigcercós com a responsable de la política municipal d’Esquerra l’havia pujat amb l’argument que la llei és per complir-la i en canvi en Jordi Comas, l’alcalde de Matadapera no ho va voler fer-ho.

(continua) 

Però si no havia prou, ara en Puigcercós surt dient que en Ibarretxe es va equivocar i que per fer un referèndum sobre l’autodeterminació no cal demanar permís. Però en canvi, ell com a President d’ERC va donar instruccions al Benach que votés en contra a la Mesa del Parlament per l’admissió a tràmit de la ILP que demanava convocar el referèndum amb la mateixa pregunta que Arenys.

Estic frisant quina se’n pescarà en Puigcercós per convocar el referèndum?, Potser des d’una calçotada?

Hi ha persones que per quedar bé amb tothom, menteixen a tot drap i al final ni ells mateixos se’n recorden de les mentides que han dit. Cada dia que obre la boca, la seva credibilitat cau en picat. Si segueix així en Puigcercós serà conegut aviat com el ZP català. Potser haurem de començar anomenar-lo com a PG.

  1. Molt bon article. Puigcercós és així. Va anar del bracet de Josep Maria Reguant, un metge franquista d’un historial sinistre i corrupte, com si tal cosa. I qui es podreix de jove, de gran…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!