Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

9 d'agost de 2008
0 comentaris

La germandat unitària continua: Castells també informarà Ciutadans!

Primer va ser en Puigcercós amb el PP, ara Castells amb els Ciutadans, com més serem més riurem.
Amb això del finançament ens volen fer creure que en Montilla s’ha tornat mig independentista, i com que no en tenen prou, volen la Camacho amb l’Estelada i el Robles donant classe de català als immigrants.

Al final, arribaré a pensar que l’únic que son un curt de gambals, estúpid i curt de mires per no veure la transformació dels fins ara espanyolistes a catalanistes i fins i tot independentistes.
En aquesta germandat, cada vegada hi cap més gent, potser al final demanaran al ZP que també s’hi apunti com a reconeixement a la seva tasca perquè existeixi aquesta germandat.

Tot això gràcies a la maquiavèl•lica estratègica dissenyada per Esquerra. Realment en Josep Lluís Carod-Rovira i en Joan Puigcercós son uns genis. La pluja fina esta donant el seus fruits!.
Però la cosa no acaba aquí, segons m’ha arribat de fons ben informades, la designació de l’Apel•les Carod-Rovira a França és la culminació d’aquesta increïble estratègia, gracies al savoir faire d’aquest hàbil advocat, en Sarkozy com a copríncep estarà disposat a acceptar que Andorra envaeixi el Principat quan en Carod-Rovira aprofitant les vacances d‘en Montilla al pueblo, proclami la guerra a Andorra enviant una patrulla de Mossos d’Esquadra.
D’aquesta manera Catalunya esdevindrà independent abans del 2014.

Renoi, que anem de bé.
A veure com se’n sortiran amb tanta fal•lera unitària, espero que quan vagin al lavabo no vagin també de manera unitària per aguantar-se-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!