Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

17 de desembre de 2006
0 comentaris

El TGV Barcelona-Madrid una mala noticia per a Catalunya!

Una mala noticia!

?Deu trens uniran en tres hores Tarragona i Madrid des de dimarts per 65 euros,  ?Renfe en posa en funcionament un, tres dies a la setmana i en quatre hores, de Barcelona a Madrid i dos els divendres?

De la mateixa manera que el pont aeri Barcelona-Madrid ha estat i és una mala infraestructura per a Catalunya, la connexió Madrid-Barcelona amb el TGV és molt mala noticia!

Les empreses que volen ficar la seu central a Barcelona ho tenen molt difícil. No hi ha connexions internacionals l’aeroport del Prat , el preu de les oficines son tant o més cares que a Madrid, les inversions realment importants es decideixen als ministeris i no pas a la Generalitat, les principals seus de les multinacionals siguin espanyoles, catalanes o estrangeres estan a Madrid, les infraestructures viaries, metros, trens..etc son molt millor a Madrid i per més inri son les majories son gratuïtes.

I ara més, si tenen que fer negocis a Barcelona, Valencia, Sevilla, Toledo, Burgos, Bilbao, o Galícia,  tenen els trens d’alta velocitat que permeten a anar-hi en 4 hores des de Madrid. Algú dona més!

L?únic que ens queda, és el Mar. Això no ens ho poden agafar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!