Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

15 de juliol de 2014
0 comentaris

De la comèdia al sainet

Parlava ahir del lamentable ple municipal de Torredembarra on, després d’una giragonsa imprevista, reforçada per una normativa no del tot fina, va resultar elegit alcalde qui no estava previst: un regidor imputat que va rebre zero vots per ser-ho (per ser alcalde, no per ser imputat). Potser per les presses, potser per una cert simplicitat, vaig incórrer en l’error de dir que Alternativa Baix Gaià (la marca blanca d’Iniciativa) donava suport al frustrat candidat socialista. Però no: els dos regidors es van abstenir.

I aquesta informació incorrecta reforça, de fet, el meu argument: el què va passar ahir a Torredembarra va ser un verdader sainet, on tots els partits es van lluir a la seva manera. Els dos regidors d’ABG (per cert, un dels quals se les va tenir judicialment amb Extremadura per una broma al seu bloc) no van fer costat a Rangel, el regidor socialista, posant-se indirectament al costat del denostat nou alcalde, postura a afegir a la d’una regidora ex-ERC. Us felicito, fills. Sí que van votar el socialista un regidor del PP i una d’Unió Democràtica, a més de l’Associació Democràtica Torrenca, una d’aquestes moltes llistes apolítiques que poblen el panorama dels ajuntaments de la Costa Daurada i que no saps mai quins interessos representen verdaderament.

En resum: un verdader galimaties on tothom ha tirat pel dret i on només han sortit perdent la democràcia, Torredembarra i els seus soferts ciutadans. Ja ho vaig dir ahir: el mes de maig les urnes posaran tothom a lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!