Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

16 de juny de 2014
1 comentari

Els blocs de Vilaweb fan deu anys

Avui es compleixen deu anys del primer apunt de Biel Mesquida i Joan Josep Isern (blocaires tots dos gloriosamente regnantes). Per als que ens vam afegir un temps després a l’aventura d’obrir un bloc (el meu farà el juliol set anys i mig) i l’hem anat mantenint amb constància, cosa que té el seu mèrit, no podem sinó sentir orgull i satisfacció, com deia aquell per Nadal. 

Quan vaig començar no ho veia gaire clar, això dels blocs. A la fascinant oportunitat que suposava  redactar i publicar el que em donés la gana (amb alguna limitació, òbviament) en un medi comunicatiu relativament nou, s’hi oposaven no pocs núvols amenaçadors en forma de preguntes: però què hi posaré quan no sàpiga què posar? em llegirà algú? ho deixaré córrer per reprendre-ho més endavant, en una successió d’informals batzagades? Doncs res de tot això: el bloc “Les aigües turbulentes” va començar el seu camí i, sense pressa i sense pausa, arriba set anys i mig després fresc com una rosa (o així), amb uns números que fan goig: 1.537 apunts (per cert, curosament editats en sis llibres, aviat set), 573.000 visites i 794 comentaris. Unes xifres que no serien possibles sense uns lectors a qui sempre estic agraït.

Per divendres 27 hi ha prevista la festa de celebració dels deu anys. Si no hi ha novetats (mai no se sap), allí estaré per compartir amb molts altres companys una dècada d’apunts farcits d’informacions, d’opinions, de creació literària, d’aportacions en tot tipus… en un clima de llibertat i de respecte envejables. A reveure.

[Imatge: www.bibliopos.es]

  1. Doncs jo també hi era i ens varem veure segur. Hauriem pogut parlar de propostes i altres coses, però hi habia tanta gent i grups que tots varem estar molt ocupats.
    salut. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!