Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

8 de maig de 2014
0 comentaris

Ben entretinguts (cap de setmana a Tarragona)

El proper cap de setmana a Tarragona qui s’avorrirà serà ben bé per que voldrà. Heus aquí algunes de les propostes ben diverses per passar l’estona:

* Tarraco Viva, el consolidat festival de la romanitat, arriba a la seva XVI edició, dedicada enguany a la figura de l’emperador August. Entre molts atractius, al Recinte Firal es podrà contemplar una reproducció a escala de l’Ara Pacis i una escultura de l’emperador policromada (a la imatge), tal com sembla que eren en realitat. La mostra durarà fins el 25 de maig.

* A la Rambla Lluís Companys torna el Mercat Català, organitzat per Botiguers de Tarragona, amb unes 60 parades de productes artesans. Dissabte 10 i diumenge 11.

* Per al públic pre-carrossa que no es quedi a casa a veure el Festival d’Eurovisió, dissabte a la nit actua OBK. A la Sala Zero.

* A la Plaça de les Cols, l’Agrupament Escola Alverna organitza dissabte al matí la seva Fira d’Intercanvi.

* Finalment, al Tarraco Arena, es celebrarà per primera vegada la Feria de Abril, endarrerida una setmana per tal de no coincidir amb la que es fa cada any al barri de Bonavista. Serà entre divendres i diumenge.

* I si tot això no us fa peça, sempre queda la més trepidant de les activitats: la campanya electoral que comença, si Déu no hi posa remei, avui a mitja nit.

[Imatge: www.tarragona21.com]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!