El Punt Glocal

Bloc no oficial per a lectors i simpatitzants del diari EL PUNT

10 de setembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

El 9 i la crisi

Siguem clars: el diari esportiu El 9 és un suplement esportiu, ja que es ven encartat a El Punt, i no publica vendes per separat a l’OJD (pel que es fa impossible saber quina és la seva incidència) ni conec ningú que se’l compri, pel que entenc que el públic creu que no val els 70 cèntims que en demanen. De fet, si penso malament, sembla una estratègia per a aconseguir més subvencions que no s’obtindrien amb una secció d’esports i un suplement de dilluns.
Però com ho resoldria? Doncs potser agafant l’exemple del New York Times, que ha eliminat quaderns encartats (Periodistas21) d’informació local i esports; afegint-ho com a seccions. Podrien deixar El 9 com a suplement de dissabte a dilluns, que és quan tenim l’activitat esportiva i deixar una simple secció d’esports de dimarts a divendres. Això permetria reduïr costos i poder dedicar els diners en millorar el contingut de seccions fluixes i en fer un bon diari esportiu per internet, si vols. Recordem que som en època de crisi.
Però som catalans! Mereixem un diari esportiu en el nostre idioma! Sota el meu punt de vista el que mereixem són mitjans independents i de qualitat que ofereixin productes comunicatius innovadors. Si hi ha o no en aquest panorama un diari esportiu, no m’importa… Què preferim el NYT o el Marca? Perquè no fotem, aquesta és la discussió: quin model volem?
Signat: Oriol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!