De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

2 de juny de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Sarrià de Ter en lluita, una vegada més.

Els de Sarrià de Ter no guanyem totes les batalles, ni de bon tros, però tenim una cert capacitat per plantar cara a les adversitats. Queden enrere les accions en pro de l’eliminació dels accessos de l’autopista, la Plataforma Salvem Sarrià contra els vuit carrils, les grans mobilitzacions de pares d’alumnes dels anys noranta a favor d’una gestió acceptable del menjador escolar i tantes més.

El cavall de batalla actual se centra en la lluita pel manteniment del transport escolar de franc per als alumnes d’infantil i primària matriculats a l’Escola Montserrat, el centre públic del municipi. L’escola de Sarrià es troba en un emplaçament fantàstic, ampli, assolellat, en plena natura, però molt allunyat del nucli urbà. Ha estat, és i serà necessari el transport escolar que port i reculli els infants a l’inici i al final de la jornada lectiva. Fins ara, havíem gaudit d’aquest servei gratuït però pel curs vinent pinten bastos.

 

A Sarrià es lluita pel manteniment del servei en les condicions actuals: reivindiquem la singularitat de la situació de la nostra escola i volem afegir-nos a la llista d’excepcions que la delegació d’Ensenyament contempla. Ahir va tenir lloc la convocatòria d’una marxa automobilística amb vehicles privats que va ser seguida per més de dos centenars de cotxes de famílies de l’escola. Va ser un simulacre del que podria passar si fos necessari que l’acompanyament i recollida d’alumnes calgués fer-se de manera particular: un col·lapse viari fenomenal. Els representants de la comunitat educativa i els polítics es reuniran la setmana vinent. Els desitgem sort en les negociacions, bon criteri i, sobretot, seny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!