Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

2 de desembre de 2013
0 comentaris

Festival REC 2013

Ahir parlàvem de la reobertura d’uns cinemes al Parc Central a Tarragona. Com a contrapunt a la notícia, aquesta setmana se celebra a la mateixa ciutat una nova edició del REC, Festival Internacional de Cinema.

El programa inclou la projecció de catorze pel·lícules, agrupades en diverses seccions (“Opera prima”, “Eurobronx” i “My First Time”), a més d’unes trobades professionals i una “Nit bizarra” a la Sala Zero. El festival es clou el diumenge dia 8 amb una sessió familiar al matí i la projecció a la tarda del documental Dalí, emperador de l’acció. Els films procedeixen de (segueixo l’ordre del programa) Nova Zelanda, estat espanyol, Estats Units, Alemanya, Itàlia, Mèxic, Geòrgia, França, Alemanya, Islàndia, Estònia, Eslovènia, Taiwan, Eslovàquia, Txèquia i Gran Bretanya. 

L’edició del REC és la que fa tretze, però els organitzadors asseguren no ser supersticiosos. Al contrari, cal desitjar-los que l’esdeveniment sigui tot un èxit de públic i de projecció exterior.

[Imatge: fotograma de Tras el cristal, l’opera prima d’Agustí Villaronga, una de les pel·lícules que es projectaran; www.filmoteca.cat]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!