Els dies i les dones

David Figueres

Publicat el 28 de maig de 2006

PERPLEXITATS

Via Flux llegeixo l’article (?) que el senyor Salvador Sostres ha perpetrat a l’Avui. En calent, indignat, hi deixo el comentari que adjunto més avall, al seu bloc.

No entenc com algú pot escriure una monstruositat així i el que potser és pitjor, com algú pot publicar-ho.

Si hi voleu dir la vostra, aneu a aquí.

El teu article d’avui al diari on escrius m’ha semblat vergonyós i patètic. Si d’escriure aquestes coses en dius fer periodisme, la veritat és que tenim un problema. En condicions normals hauria fonamentat el meu comentari amb arguments més o menys raonats, però rellegeixo i rellegeixo i la veritat, la manca de rigor i serietat, el fa totalment incontestable per la seva pròpia simplicitat. Erigir un discurs per tal de desmuntar-lo seria perdre el temps i cauria en la trampa de considerar que l’escrit mereix una mirada rigorosa quan tan sols es tracta d’un estirabot indigne, abominable, infantil i mancat de tota professionalitat. Perdre el respecte al lector, per algú que fa públic el què escriu, és la degeneració més gran a què es pot caure. Perdre el respecte a les persones, és ja denigrar-se a més, com a individu. Imagino que escriure aquestes estupideses amb les espatlles cobertes deu ser fàcil, en tot cas, fa un flac favor a una capçalera com l’Avui i a un director que malgrat la seva professionalitat contrastada permet o ha de permetre publicar absurditats com les d’avui.



  1. Però en concret, què no t’agrada….?  No t’agrada que ataqui ERC ?  No t’agrada que faci propaganda pro-Mas ?  No t’agrada que, després d’argumentar en un i altre sentit, acabi triant el "sí" ?  Això és la llibertat.  Podem no estar d’acord amb en Sostres, però crec que en fas un gra massa.

    Mira, jo acabaré votant "no", em sembla.  Però reconec hi ha alguns arguments per al "sí", àdhuc des de l’òptica nacionalista.  No et pensis que està tot tan clar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de No passaran! per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent