Ai, aquestes boquetes

Les portades de Vlaweb sempre donen per molt. Per exemple, avui:

Carme Chacón: “El proyecto de Artur Mas es muy simple: enfrentar a los parados catalanes con los parados andaluces, gallegos, extremeños. Enfrentar a los trabajadores y a las clases medias catalanas con los trabajadores y las clases medias del resto de España”. Definitivament aquesta dona va a la deriva. El seu encara company de partit Xavier Sabaté, molt sensatament, l’ha convidada a afiliar-se al PSOE madrileny.

Monja Forcades: “Durant el procés constituent ho aprofitarem per expropiar la banca i les energètiques”. De cremar convents no ha dit res, és clar.

Duran i Lleida: “Pateixo perquè a Catalunya em diuen botifler i a Madrid, independentista o cabró (sic)”. És el que té ser mitja figa, mig raïm. Pobre home, no? Per cert, li haurà afectat la mort de Giulio Andreotti?

[Imatge: www.heraldo.es]

2 pensaments a “Ai, aquestes boquetes

  1. Tampoc no sentirem a dir a la monja Forcades (i al pope Oliveres) res relatiu als privilegis de l’Església catòlica romana al nostre pais. Per l’Oliveres, el parlar d’aquest tema és fer demagogia…

    En tot cas, diguin el que diguin, ja tenim a Vilaweb per informar-nos d’aquests dos personatges mediàtics.

    Atentament, i molt bó l’apunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *