Help, ajudeu-me!

Avui és dilluns, el matí ha estat gris, la tarda plujosa i, a més, se’ns ha mort Tony Ronald. Tenia el cantant bastant oblidat. Bastant no, del tot, però la seva desaparició ha fet que, de sobte, tornin a sonar a la meva memòria les melodies que el van fer famós: Help, ayudame!, Dejaré la llave en mi puerta, Lady Banana, I love you, baby… Cançons amb què vaig entrar a l’adolescència, al costat de Fórmula V, Los Bravos, Demis Roussos i altres figures de la mateixa categoria estètico-musical. Mig recordo estar amb el grup d’amics escoltant la cançó més emblemàtica de Tony i estirar tots teatralment la mà oberta mentre cridàvem: Help, ayudame! Quaranta anys fa d’allò.

Revisant els vídeos de Tony Ronald, activitat a la qual m’he dedicat la darrera mitja hora, ha tornat a desfilar davant meu tota la iconografia dels setanta: mitges melenes, pantalons arrapats per dalt i acampanats per baix, mostatxos Íñigo… Música patxanguera i imatges divertides, però també evocació d’un passat que ja no tornarà. Què hi farem.

Fins sempre, Tony Ronald.

[Imatge: www.lastfm.es]

Un pensament a “Help, ajudeu-me!

  1. D’esperit no ho dubto, que ho siguis, però sumant sumant, no em surten els comptes… Serà perquè sóc de lletres..

    Una salutació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *