Sau, en el record

El fil musical de la botiga on compro el diari cada matí no emetia avui alguna de les vulgaritats sonores de la darrera temporada, amb les quals castiguen habitualment les nostres oïdes vulgues que no. Ben al contrari, les notes que omplien l’habitacle eren, oh sorpresa, les d’una cançó de Sau, concretament Envia’m un àngel.

La melodia m’ha transportat a èpoques passades (millors?) de la meva vida, quan tenia el tàndem Sabater-Sala poc menys que a dalt d’un pedestal. El grup ja no podrà ressuscitar, per la mateixa raó que els Beatles: la meitat dels seus membres ja no estan entre nosaltres. Què hi farem. Ens queden però les seves cançons, que continuen estimulant-nos l’existència, per exemple d’un fred matí de dilluns com avui.

[Imatge: caràtula del caset Quina Nit; propietat de l’autor]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *