Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

14 de setembre de 2012
0 comentaris

Dues notícies tarragonines

Enmig dels dies frenètics que estem vivint (i això no és res comparat amb el que ens espera), vull compartir dues notícies tarragonines, una de trista i una de bona.

La dolenta és la mort, diumenge passat, del polític Enric Vendrell i Duran. Vull creure que el fet que fos tarragoní d’adopció i d’Unió Democràtica no està darrere del poc ressò que ha merescut la seva desaparició. Nascut a Bellaguarda (les Garrigues) el 1926, Vendrell ocupà diversos càrrecs a la Generalitat relacionats amb la Justícia Juvenil, a més de ser diputat al Parlament durant dues legislatures i senador. També va pertànyer a les primeres juntes d’Òmnium Cultural del Tarragonès. Descansi en pau.

La bona, casualment, està relacionada amb Òmnium, i és que l’entitat ha concedit el premi El Balcó-Tarragoní de l’any 2012 a l’associació Portants de l’Aigua de Sant Magí, els encarregats de mantenir viva la immemorial tradició de portar l’aigua des del santuari de Sant Magí fins a la ciutat de Tarragona, durant les festes del sant, el 19 d’agost. Des d’aquest modest bloc (que té relació amb Tarragona i també amb l’aigua), felicitem els Portants per la concessió d’aquest guardó.

[Imatge: tarragones.omnium.cat]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!