Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

29 de juliol de 2011
0 comentaris

Amb un sol dit

Estic sense línia telefonica des de mitja tarda. Això vol dir que escric aquest apunt amb l’i-pad. Amb totes les limitacions possibles: he d’escriure amb un sol dit, no tinc cursives, faltarà algun accent, no hi ha la ce trencada, etc. Tampoc hi puc incloure cap imatge.

Feta aquesta salvetat, de que podem parlar avui? Podem parlar de la darrera ocurrència de Zapatero, de convocar-nos a les urnes en una data ben significativa tant per amics com per enemics de la democràcia. Quines ganes que tinc de que plegui aquest home.

Podem parlar de la condemna a Núñez pel frau a Hisenda (això es gravíssim, es motiu de “cese”). Que no sabrem mai de l’assumpte?

Podem parlar de l’estrena als cinemes de la pel.licula dels Barrufets. La versió en català no s’oferira en 3D, no fos cas que els nens s’habituin massa a sentir parlar català. I pensar que un dels meus primers contactes amb la llengua escrita va ser, precisament, el Jan i Trencapins i els Barrufets del “Cavall Fort”! Ho barrufo una barrufada de barrufets! (1)

En fi, ja estic fart d’escriure amb un sol dit. Ho deixo aquí. Bona nit a tothom

(1) Traduït, “ho trobo una tocada de collons”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!