A favor de l’escola valenciana

Aquesta tarda Tarragona s’ha afegit a altres ciutats del país en les mobilitzacions a favor de l’escola valenciana i contra la decisió d’implantar un model trilingüe que es carregarà els petits avenços aconseguits en el terreny de la normalització lingüística. La lectura de dos manifestos i la interpretació de la Muixaranga ha estat la petita mostra de solidaritat dels tarragonins cap al País Valencià i la seva gent, en lluita contra els disbarats de tota mena, identitaris, mediambientals, caciquils, que han de suportar dia a dia i des de fa molts anys.

Ni el guionista més rocambolesc imaginaria el rosari de despropòsits que el govern del PP valencià imposa a la societat a qui ha de servir, secessions lingüístiques, aeroports inservibles, corruptel·les de tot calibre, clausures de repetidors televisius, inversions ruïnoses… Impassibles, ells a la seva bola i, inexplicablement, continuen guanyant eleccions. Alguna cosa falla en tot plegat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *