Anuncis que em posen nerviós (31: el de Trina)

Les escenes.

Recreen episodis d’època. En un, un cavaller reinaixentista és el primer a dedicar-se a llançar molles de pa a les copes dels altres comensals. Molt divertit. En l’altre, un noble anglès del segle passat inaugura la moda de sucar el pa al plat.

El missatge.

Figura que beure Trina (que abans en dèiem Trinaranjus, aquella mena de barreja de suc de taronja i refresc desgasat) és tant informal com tirar-se menjar o escurar el plat davant de tothom.

Per què em posa nerviós?

Per la frase en off que se sent al final: “que viva la naturalidad en las comidas“, pronunciat amb aquell deix tan de jove madrileny i tan de buen rollito. Tipus El Canto del Loco, perquè se m’entengui. És una mica carregant, la veritat sigui dita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *