Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

16 d'abril de 2011
0 comentaris

També és el meu país

Segons les informacions que estan arribant en aquests moments, la manifestació que es fa aquesta tarda a València, a favor de TV3, la llengua i la transparència, està resultant tot un èxit. Me n’alegro especialment perquè el País Valencià necessita com aigua de maig aquest tipus de mobilitzacions ciutadanes de reivindicació, festa i solidaritat, a parts iguals.

Trobo indicadíssim un dels lemes de la manifestació: “El País Valencià és el meu país”, vàlid pels valencians i també pels que no ho som, i que, potser sense proposar-s’ho, dóna una aportació interessant en l’etern debat de la construcció nacional dels Països Catalans. O sigui, per intentar trobar el desllorigador a tot allò de què som, com ens diem, com es diu la llengua que parlem, quin paper té cada territori en el procés d’alliberament nacional, etc.

Els que no hem pogut assistir a la manifestació tenim una manera alternativa de mostrar la nostra solidaritat amb els valors que l’han inspirada: aportar el nostre granet de sorra, en forma econòmica, perquè Acció Cultural del País Valencià pugui liquidar la desproporcionada multa que li ha imposat el govern “popular”. Aquestes són les moltes maneres de fer-ho:

  • Fent una donació per internet amb la targeta de crèdit 
  • Agafant bons d’ajut (n’hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d’ACPV o a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, OCCC (C/Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre’ls entre els vostres familiars i amistats.
  • Podeu fer una donació mitjançant un ingrés als comptes:
    • 2100 0700 12 0200294927
      2077 0001 27 3103581289
  • Podeu explicar-ho als familiars i amistats perquè col·laboren en la venda de bons i en fer que més persones participen en la recollida d’aportacions per a fer front a les multes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!