EUROTOPIA

Pensar localment per actuar globalment i pensar globalment per actuar localment.

7 d'agost de 2013
0 comentaris

Fets i versions.

De simple circ polític va rebre la premsa alemanya la compareixença de RAJOY en el debat del parlament sobre l’embolic PP/Rajoy/Bárcenas.

“El debat va ser un gran circ polític, com tantes vegades al Parlament espanyol”; “A Espanya hi ha un problema estructural” o “quatre cinquenes parts dels espanyols creuen que les denúncies de Bárcenas sobre els comptes de diner negre són certes …”

Ja ho havia anunciat el propi Rajoy: que compareixeria l’u d’agost  per donar la seua versió del ‘cas Bárcenas que també importa, deia.

Doncs no, la versió no importa, el que importa són els fets, les versions no son més que una forma particular d’entendre’ls, un relat d’uns fets, una presentació diferent, una adaptació, una traducció… però en tot cas els fets romanen.

Després de dos anys de govern del Partit Popular i Rajoy, és prou evident el fracàs del seu govern, la base de la destrucció de l’estat del benestar, la privatització de la sanitat i l’educació, i la fiscalització de l’economia sostenible.

Però també s’ha evidenciat el finançament il·legal del partit i de la majoria dels seus dirigents, fins i tot de Rajoy, que ha portat a l’empresonament del tresorer del Partit Popular, Luis Bárcenas.

Estos son el fets que resten malgrat la versió de Rajoy farcida de mentides.

L’error com a justificació.

Tan patètica versió utilitzant  l’error com a justificació, com la del seu ministre MONTORO després del fracàs de la seua versió per a intentar protegir a l’infanta CRISTINA davant les demandes del jutge CASTRO. Tan increïble era la versió que els funcionaris no volgueren  signar-la i tingui que fer-ho la especialista en bestieses, BEATRIZ VIANA, la ex directora de l’Agencia Tributaria (dimitida per aquest tema) que ja en febrer, parlant del cas Bárcenas, confessava a micròfon obert, que no sàvia el que deia, que podia ser qualsevol bestiesa.

Però el fets son tossuts i el jutge CASTRO insisteix en demanar  a hisenda un informe de les operacions de l’infanta.

Espanya contra el Món, el Món contra Espanya.

Són tals els despropòsits del Regne d’Espanya, que viu en les seues versions i no en els fets, que s’ha ficat en una espiral d’enfrontament amb tot tipus de països, en tots els continents que afegeix un grau de dificultat per a la sortida de la crisi que ha de ser global i ens pot portar novament l’aïllament i a l’autocràcia com al segle passat.

El coste de las carreteras en el Estado español, bajo sospecha en Europa

INFORME DEL TRIBUNAL DE CUENTAS EUROPEO

El sueldo medio en el Estado español es exactamente 800 euros menor que en Alemania. El hormigón también resulta más barato. Otro tanto ocurre con los puentes. Y sin embargo, mirando el montante total construir una carretera en el Estado español resulta mucho más caro que en Alemania: el doble, según las conclusiones de un informe reciente del Tribunal de Cuentas Europeo. Insta a la Comisión a adoptar algunas medidas.

.

Merkel y grandes empresas alemanas y japonesas protestan ante España por el ajuste renovable

Ni Alemania ni Japón hicieron el lobby que hizo EEUU ante el Gobierno por los recortes. Ahora, la embajada alemana se ha quejado en Moncloa y gigantes como Deutsche Bank, E.ON y RWE y nipones como Mitsui o Mitsubishi, con fuertes inversiones en España, critican que el Ejecutivo haya herido de muerte al sector renovable y, de nuevo, con carácter retroactivo. La avalancha de demandas y arbitrajes llegará a la vuelta del verano.

Espanya diu ara que el Marroc va confondre les llistes dels indults

Segons fonts pròximes al cas citades per diverses agències

El cas del pedòfil indultat al Marroc, Daniel Galván, no para presentar novetats. Quan va esclatar la polèmica, la setmana passada, Europa Press infrmava, citant fonts de les cases reials espanyola i marroquina, el rei Mohàmmed VI havia configurat la llista d’indults (pàgina 1, 2 i 3), amb quaranta-vuit noms, la majoria dels quals narcotraficants, tenint en compte les peticions del rei Juan Carlos, que fa pocs dies, a mitjan juliol, havia visitat precisament el monarca marroquí.

Espanya, forçada a rebaixar el to contra Gibraltar

El ministre principal de Gibraltar: ‘L’actitud de l’executiu espanyol és més pròpia del règim franquista o d’un país com Corea del Nord’

El govern espanyol s’ha vist obligat a moderar el discurs contra Gibraltar. Aquest cap de setmana les declaracions creuades entre els governs espanyol i gibraltareny han pujat de to, fins al punt que el ministre d’Afers Exteriors espanyol, Manuel García Margallo, va dir que ‘s’havia acabat l’esbarjo’ amb Gibraltar. Mentrestant, augmentaven els controls a la frontera, generant cues de fins a set hores. El ministre principal de Gibraltar, Fabian Picardo, ha dit que l’actitud de l’executiu espanyol és més pròpia del règim franquista o d’un país com Corea del Nord que no pas d’un soci de la Unió Europea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!